top of page
Website banner zomercursus 2024.png

Wanneer

maandag 15, dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2024

Voor wie

Iedereen tussen de 4 en 18 jaar

Kosten

Gratis

Waar

Bibliotheek Schilderswijk, Koningstraat 439

Tijden

Tussen 10:30 en 15:00. De exacte tijd(en) waarin je bent ingedeeld ontvang je na aanmelding.

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de Zomercursus "Muziek voor iedereen"!
 

De zomercursus vindt plaats in Bibliotheek Schilderswijk in Den Haag op 15, 16, 18 en 19 juli, van 10:30 tot 15:00 uur, en is voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden. Je ontvangt vervolgens van ons bericht over de exacte tijd waarin je bent ingedeeld.

Tijdens deze vierdaagse zomercursus krijg je de gelegenheid om jouw talenten te ontdekken en verschillende muziekinstrumenten te bespelen. Je kunt je aanmelden voor viool of piano. Voor zeer enthousiaste deelnemers is er de mogelijkheid om je voor beide instrumenten aan te melden. Voorafgaand aan de lessen staat er een gezonde snack klaar.

Aan het eind van de cursus kun je je eerste muziekstuk spelen en sluiten we de week af met een lekkere snack en een eindconcert in de bibliotheek voor alle ouders en bezoekers. Zien wij jou ook deze zomer? Meld je snel aan, want er zijn beperkte plekken beschikbaar. Na aanmelding hoor je van de coördinator in welke groep en op welk tijdstip je bent ingedeeld.

Selecteer het instrument waarin je de activiteit wilt volgen

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page