top of page
CTCentrumII0041.jpg

Terugblik
op geweldige evenementen

Bij Muziekcentrum 1001 Nachten geloven we in het koesteren van muzikaal talent en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor jonge muziekliefhebbers. Of het nu gaat om optredens, workshops of meeslepende muzikale reizen, onze evenementen bieden kinderen de kans om hun passie voor muziek te uiten en te ontwikkelen. We zijn toegewijd aan het inspireren van creativiteit, het bevorderen van teamwork en het opbouwen van zelfvertrouwen, allemaal terwijl we samen genieten van de magie van muziek.

Festival 1001 Nachten 2021 met rapper BOEF
 

Op zondag 17 oktober heeft Muziekcentrum 1001 Nachten de tweede tweede editie van het Festival 1001 Nachten georganiseerd. Een te gek festival met optredens van onder andere: de leerlingen van Muziekcentrum 1001 Nachten, cabaretier Farbod, meester Eelco en als special guest rapper BOEF! Het was een onvergetelijke dag voor alle deelnemers.

Festival 1001 Nachten 2019,

Plezier in Muziek

Dompel jezelf onder in de magie van ons muziekfestival in het Zuiderstrandtheater, met leerlingenoptredens, een energiek optreden van rapper Eelco, cabaretier Farbod en een betoverend optreden van het Janoska Ensemble!

Zomercursus 2023 De Muziekmarkt

Wij hebben een hoop nieuwe talenten ontdekt tijdens de zomeractiviteit “De Muziek Markt”. Tientallen Haagse kinderen deden mee aan de muziekweek en vergrootte daarmee hun interesse in muziek! Iedereen heeft talent, je hoeft alleen te ontdekken waar jouw passie ligt.

Amare Den Haag X Muziekcentrum 1001 Nachten

Wij kijken terug naar een uniek project. Een samenwerking met Ottomaanse muzikanten, barok studenten en leerlingen van Muziekcentrum 1001 Nachten. Wij danken iedereen voor deze magische reis tussen naar stijlen en landen. Speciale dank aan Amare Den Haag.

bottom of page